Over mij

In 2007 ben ik gestart met de Diëtistenpraktijk Jorritsma & Smit. Ik zie veel mensen met overgewicht, verhoogd cholesterol, diabetes, hoge bloeddruk (vaak combinatie) of mensen met darmproblemen. Waar men niet altijd direct aan denkt is dat ik ook veel mensen adviseer en begeleid bij het aankomen in gewicht, ongewenst gewichtsverlies en ondervoeding.

Wilma Jorritsma
Ik ben Wilma Jorritsma. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hanzehogeschool in Groningen. Daarvoor heb ik een opleiding voor schoonheidsspecialiste gedaan.

Na een aantal jaar als diëtist bij een thuiszorgorganisatie ervaring te hebben opgedaan was het voor mij een logische stap om mijn eigen ideeën te kunnen uitvoeren in deze praktijk. Ik begeleid mensen met veel plezier bij al hun voedingsvragen en zie het als een uitdaging mensen te motiveren. Voor mensen met overgewicht vind ik het fijn dat ik daarvoor verschillende mogelijkheden kan aanbieden om gewichtsverlies te bereiken. Een goede begeleiding hierbij is essentieel en hier zet ik mij dan ook graag voor in. Mijn specialisaties zijn o.a. overgewicht bij volwassenen en kinderen en ondergewicht en ongewenst gewichtsverlies.