Hippro methode

Wilt u snel resultaat?

Dan kunt u ervoor kiezen om in plaats van met de reguliere methode, af te vallen met het eiwitdieet van Hippro.

Waarom het Hippro dieet?

Met het Hippro dieet is het mogelijk om op een verantwoorde wijze snel resultaat te boeken. U verliest tussen de 5-10 kilo per maand. Door de hoogwaardige maaltijden, verrijkt met eiwitten zult u geen last hebben van hongergevoel. U eet 4 maaltijden per dag. De weekmenu’s van Hippro zijn zo samengesteld dat u een smakelijk en gevarieerd dieet zult volgen. Het dieet is goed te combineren met werk, gezin en een drukke leefstijl. Dit dieet is geschikt voor iedereen die graag gewicht wil verliezen; van 5 tot 50 kilo.

Een voorbeeld dag:
Ontbijt: muesli
Tussendoor: Chocolade wafel
Lunch: Toast
Tussendoor: Chocolade wafel
Diner: Rijst met groenten

Begeleiding

Voordat u start met het dieet, zullen wij u uitgebreid over het dieetprogramma informeren. Tijdens de vervolg consulten helpen wij u door de moeilijke momenten heen en geven wij praktische tips. Daarna bouwt u het gebruik van de producten af en begeleiden wij u naar een gezonde leefstijl. Na het bereiken van uw streefgewicht zullen we aan de slag gaan met het behouden van het bereikte gewicht, zodat u ook op lange termijn succes behaalt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ervaringen lezen van mensen die dit dieet ook gevolgd hebben? Ga dan naar www.hippro.nl

Alvast bestellen?

Wilt u alvast starten met de producten van Hippro, dan kunt u deze met korting bestellen op www.hippro.nl.  Bij betaling gebruikt u een kortingscode.